Avoimet työpaikat

AutoCAD-piirtäjä / Turvallisuusasiantuntija, Helsinki

Safetum on vuonna 2012 perustettu valtakunnallinen, noin 25 henkilöä työllistävä, kiinteistöjen pelastusturvallisuuteen ja yritysten työturvallisuuteen erikoistunut palveluyritys. Haemme nyt AutoCAD-piirtotaitoista turvallisuusasiantuntijaa Helsinkiin (1 paikka). Yhtiön päätoimipiste on Helsingissä.

Etsimme järjestelmällistä ja rutiineja pelkäämätöntä osaajaa kiinteistöjen paloturvallisuuden ylläpitotehtäviin. Toimit osana turvallisuusasiantuntijatiimiämme. Pääasialliset työtehtäväsi ovat rakennusten turvapiirrosten laadinta pohjakuvien ja asemapiirrosten pohjalta sekä näihin liittyvät kartoituskäynnit kohteilla. Lisäksi tehtäviisi kuuluu kiinteistöjen pelastussuunnittelutehtävät.

Annamme kattavan tehtäväkohtaisen perehdytyksen, minkä lisäksi toivomme sinulta kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Sinulla on jo kertynyt muutamat piirrokset takataskuun ja osaat tulkita rakennusten pohjakuvia sujuvasti. Työstä suoriutuminen edellyttää itsenäistä työotetta, suunnitelmallisuutta, järjestelmällisyyttä ja hyvää paineensietokykyä. Sinulla tulee olla hyvä kirjallinen ja suullinen ulosanti, asiakaspalveluasennetta unohtamatta.

Tukenasi työskentelee joukko osaavia asiantuntijoitamme ja työtäsi sujuvoittavat modernit työvälineet sekä digitaaliset ohjelmistot. Helsingin toimisto sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työ on liikkuvaa, joten sinulla tulee olla oma auto ja henkilöauton ajokortti.

Etsimme henkilöä, jolla on:

 • AutoCAD-piirto-ohjelman käyttökokemusta

 • Kyky tulkita kiinteistöjen pohjakuvia

 • Ymmärrys kiinteistön paloturvallisuuteen vaikuttavista tekijöistä

 • Positiivinen ja aikaansaava asenne

 • Halu kehittää omaa osaamistaan

 • Ratkaisukeskeinen asenne ja itsenäinen työote

 • Ruotsinkielen taidosta on etua, mutta se ei ole edellytys

Miksi Safetum?

 • Pääset osaksi kokenutta mutta nuorekasta ja energistä tiimiämme.

 • Tarjoamme kehittymisen ja etenemisen mahdollistavan urapolun nopeasti kasvavassa yrityksessämme.

 • Meillä viihdytään pitkään! Panostamme aktiivisesti työntekijöiden jaksamiseen ja työhyvinvointiin.

Kiinnostuitko? Hienoa! Lähetä itsesi näköinen hakemus palkkatoiveineen sekä yhteenveto tähänastisesta työurasta viimeistään 15.1.2021 osoitteeseen rekry@safetum.fi . Lisää viestin aihekenttään otsikoksi "Piirtäjä, Helsinki".

Huomioithan, että potentiaalisten hakijoiden kanssa voidaan edetä jo hakuajalla, joten toimi heti!

Lisätietoja voit tiedustella Minna Rintoolta 044 700 3855.

undefined

AutoCAD-piirtäjä / Turvallisuusasiantuntija, Helsinki

Haku 15.1.2021 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekry(a)safetum.fi
Lisätietoja:
Minna Rintoo

Tekninen turvallisuusasiantuntija, Helsinki

Safetum on vuonna 2012 perustettu valtakunnallinen, noin 25 henkilöä työllistävä, kiinteistöjen pelastusturvallisuuteen ja yritysten työturvallisuuteen erikoistunut palveluyritys. Haemme nyt teknistä turvallisuusasiantuntijaa Helsinkiin (1 paikka). Yhtiön päätoimipiste on Helsingissä. Etsimme järjestelmällistä ja rutiineja pelkäämätöntä osaajaa kiinteistöjen paloturvallisuuden ylläpitotehtäviin. Toimit osana turvallisuusasiantuntijatiimiämme. Pääasiallinen työtehtäväsi on laatia pelastussuunnitelmia ja suorittaa riskitarkastuksia kiinteistöille sekä suorittaa alkusammutuskaluston määräaikaistarkastuksia ja tehdä palo-osastoivien rakenteiden korjaustöitä. Annamme kattavan tehtäväkohtaisen perehdytyksen, minkä lisäksi toivomme sinulta kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Työstä suoriutuminen edellyttää itsenäistä työotetta, suunnitelmallisuutta, järjestelmällisyyttä ja hyvää paineensietokykyä. Sinulla tulee olla hyvä kirjallinen ja suullinen ulosanti, asiakaspalveluasennetta unohtamatta. Vaihdat sujuvasti kauluspaidan haalariin työtehtävästä riippuen.

Tukenasi työskentelee joukko osaavia asiantuntijoitamme ja työtäsi sujuvoittavat modernit työvälineet sekä digitaaliset ohjelmistot. Helsingin toimisto sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työ on liikkuvaa, joten sinulla tulee olla oma auto ja henkilöauton ajokortti. Etsimme henkilöä, jolla on:

 • Turvallisuusalan tutkinto tai muu soveltuva koulutus

 • Ymmärrys kiinteistön paloturvallisuuteen vaikuttavista tekijöistä

 • Positiivinen ja aikaansaava asenne

 • Halu kehittää omaa osaamistaan

 • Ratkaisukeskeinen asenne ja itsenäinen työote

 • Ruotsinkielen taidosta on etua, mutta se ei ole edellytys

Miksi Safetum?

 • Pääset osaksi kokenutta mutta nuorekasta ja energistä tiimiämme.

 • Tarjoamme kehittymisen ja etenemisen mahdollistavan urapolun nopeasti kasvavassa yrityksessämme.

 • Meillä viihdytään pitkään! Panostamme aktiivisesti työntekijöiden jaksamiseen ja työhyvinvointiin.

Kiinnostuitko? Hienoa! Lähetä itsesi näköinen hakemus palkkatoiveineen sekä yhteenveto tähänastisesta työurasta viimeistään 15.1.2021 osoitteeseen rekry@safetum.fi . Lisää viestin aihekenttään otsikoksi "Tekninen turvallisuusasiantuntija, Helsinki".

Huomioithan, että potentiaalisten hakijoiden kanssa voidaan edetä jo hakuajalla, joten toimi heti! Lisätietoja voit tiedustella Minna Rintoolta 044 700 3855.

undefined

Myyntineuvottelija (kolme paikkaa), Helsinki

Safetum: Myyntineuvottelija (kolme paikkaa)

Tyyppi: Täysipäiväinen, vakituinen

Toivottu aloituspäivämäärä: Tammikuu - Helmikuu / sopimuksen mukaan

Työaika: 37,5 h/vko

Hakuaika päättyy: 14.1.2021

Sijainti: Helsinki

Olemme Safetum. Kiinteistöjen paloturvallisuuden uusi standardi ja alamme johtava toimija. Etsimme nyt myyntitiimiimme myynnin nälkäistä ja tuloshakuista myyntineuvottelijaa Helsingin toimipisteeseemme!

Teemme koko sydämellämme työtä paloturvallisempien kiinteistöjen puolesta. Paloturvallisuuden asiantuntija -ja digipalveluiden myyjänä myyt palveluamme joka suojaa kiinteistöjä sekä voi pelastaa ihmishenkiä. Myyntitiimimme huippumyyjien tuella voit yltää huipputuloksiin ja menestyä sekä edetä työurallasi! Emme vaadi sinulta aiempaa kokemusta alalta, tämä voi olla juuri se oikea askel urallasi eteenpäin!

Haluatko mukaan?

Turvaamme palvelumme avulla kodeissa ja työpaikoilla päivittäin satojen tuhansien ihmisten paloturvallisuuden. Havaitsemme tänä vuonna lähes 100 000 paloturvallisuusriskiä jotka voivat aiheuttaa tulipalon tai levittää palon vahinkoja. Meidän tehtävämme on havaita nämä riskit ja korjata niitä kuntoon yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Myyntityötä pääset tekemään suunnitelmallisesti ja järjestelmällisesti modernien myyntityötä helpottavien sähköisten työkalujemme avulla. Tietotaito Safetumin palveluista tulee olemaan myös yksi tärkeimmistä työkaluistasi ja saat siihen kattavan koulutuksen. Saat työssä menestymisen ja osaamisesi kehittymisen varmistamiseksi jatkuvaa sparrausta ja koulutusta. Työpäivät kuluvat pääasiassa asiakkaiden luona tapaamisissa ja videokokouksissa. Asiakkaasi ovat kiinteistöalan toimijoita, joille pääset myymään selkeästi tuotteistettuja ja kiinteästi hinnoiteltuja palveluja.

Mitä etsimme?

 • Kilpailuhenkeä ja myyntiasennetta

 • Joukkuehenkisyyttä. Myyntitiimimme koostuu voittavista yksilöistä jotka yhdessä tekemällä luovat voittavan joukkueen

 • Kykyä nauttia asiakkaiden kanssa kommunikoinnista ja halua luoda sekä ylläpitää pitkäaikaisia asiakassuhteita

 • Tuloshakuisuutta, järjestelmällisyyttä ja pitkäjänteistä työskentelytapaa

 • Emme vaadi sinulta aiempaa työkokemusta alalta. Tärkeintä on halusi kehittyä ja oppia uutta

Mitä tarjoamme

 • Myyntitiimimme tuen ja kannustavan joukkuehengen

 • Kilpailukykyisen kiinteän palkan ja provisiopalkan ilman provisiokattoa

 • Kattava työterveyshuolto ja tapaturmavakuutukset

 • Sinulla on vapaus ja mahdollisuus vaikuttaa omaan tekemiseesi ja työpäiviesi sisältöön

 • Modernit työvälineet ja toimipisteen Helsingistä hyvien kulkuyhteyksien varrelta

 • Tarjoamme kehittymisen ja etenemisen mahdollistavan urapolun

Kiinnostuitko? Hienoa! Tämä voi olla juuri se oikea askel työurallasi! Lähetä itsesi näköinen hakemus ja yhteenveto tähänastisesta työurasta sähköpostitse osoitteeseen: rekry@safetum.fi .

Huomioithan, että potentiaalisten hakijoiden kanssa saatetaan edetä jo hakuajalla, joten toimi heti!

Lisätietoja voit kysellä: Toimitusjohtajaltamme Teemu Kajavalta puhelimitse numerosta 044 7257557 arkisin klo 14.30-16 välillä sekä Myyntipäälliköltämme Marcus Darrigolta numerosta 040 1682404 arkisin 09-15 aikavälillä (huom. Marcus lomalla 24.12-3.1.2020).

Myyntineuvottelija (kolme paikkaa), Helsinki

Haku 14.1.2021 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekry(a)safetum.fi
Lisätietoja:
Teemu Kajava

Safetum työnantajana

rekrytoimme
rekrytoimme

Safetum on kiinteistöjen pelastusturvallisuuden ja yritysten työturvallisuuden johtava asiantuntija Suomessa. Meille vain mitattava turvallisuus on todellista riskien havainnointiin perustuva turvallisuusindeksi kertoo asiakkaillemme ajantasaisen turvallisuuden tason. Jo yli 11 000 pohjoismaista kiinteistöä ja yli 600 yritystä on luottanut meille pelastus- ja työturvallisuuden kokonaisvaltaisen hoitamisen.

Kasvamme vahvasti sekä Suomessa ja Pohjoismaissa ja etsimme jatkuvasti joukkoomme uusia osaajia. Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia asiantuntijatehtäviä jatkuvasti kehittyvällä ja yhteiskunnallisesti merkittävällä toimialalla. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingissä, mutta työtehtävät riskien ennakoinnin ja turvallisuushavainnoinnin parissa vievät asiantuntijamme ympäri Suomen.

Meitä on jo yli kolmisenkymmentä asiantuntijaa tekemässä töitä turvallisuuden puolesta. Liity joukkoon.

Oletko kiinnostunut työskentelemään Safetumilla, mutta tarjolla ei ole juuri nyt sopivaa työpaikkaa? Voit jättää avoimen hakemuksen, jossa kerrot millaisista tehtävistä olet kiinnostunut ja miksi juuri Sinä olisit hyvä lisä tiimiimme. Lähetä hakemus osoitteeseen rekry@safetum.fi otsikolla ”Avoin hakemus”.