Avoimet työpaikat

Sammutinhoitaja ja -asiantuntija, 6 paikkaa

Hae meille sammutinhoitajaksi ja -asiantuntijaksi kiinteistöjen sekä yritysten alkusammutuskaluston huolto- ja tarkastustoimintaan. Emme odota sinulta aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.

Sammutinhoitajana työpäiväsi vierähtävät pääasiallisesti alkusammutuskaluston, kuten käsisammuttimien ja pikapalopostien tarkastus- ja huoltotehtävissä. Toimenkuvasi voi koostua myös palokatkoasennuksista, väestönsuojien tarkastus- ja huoltotehtävistä sekä muiden paloturvallisuuslaitteiden huolloista. Toimenkuvasi määräytyy ja muovautuu osaamisesi perusteella. Jokainen työntekijä koulutetaan ja perehdytetään tehtävään.

Työ on liikkuvaa, joten sinulla tulee olla henkilöauton ajokortti. Toimialueenasi on Etelä-Suomen markkina-alue, joka painottuu pääasiallisesti pääkaupunkiseudulle. Sinulla tulee olla kuitenkin matkustusvalmius.

Sammutinhoitaja ja -asiantuntija, 6 paikkaa

Lähetä työhakemus palkkatoiveineen sekä yhteenveto tähänastisesta työurastasi otsikolla ”Sammutinhoitaja” rekry@safetum.fi. Haku päättyy 21.7.2019.
Lisätietoja:
Teemu Kajava

Työturvallisuus­asiantuntija

Etsimme reipasta ja esiintymiskykyistä asiantuntijaa kovassa kysynnässä olevien työturvallisuuspalveluidemme tuottamiseen.

Sähköisten työturvallisuustyökalujen lisäksi tarjoamme asiakkaillemme asiantuntijapalveluita, kuten räätälöityjä koulutuksia ja luentoja.

Työturvallisuusasiantuntijana työpäiväsi vierähtävät pääasiallisesti työturvallisuuden kehittämiseen liittyvissä asiakastoimeksiannoissa, mutta myös palo- ja pelastusturvallisuuteen liittyvät työt voivat kuulua työtehtäviisi. Tuotat palveluita jo olemassa oleville asiakkaillemme mutta pääset osallistumaan myös uusien asiakkaiden hankintaan sekä palveluidemme kehittämiseen.

Työ on liikkuvaa, joten sinulla tulee olla oma auto ja henkilöauton ajokortti. Asiakkaamme sijaitsevat pääosin Etelä-Suomessa mutta toimit tarvittaessa valtakunnallisesti. Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Käpylässä juna-aseman vieressä.

Työturvallisuus­asiantuntija

Lähetä työhakemus palkkatoiveineen sekä yhteenveto tähänastisesta työurastasi viimeistään 31.8.2019 rekry@safetum.fi
Lisätietoja:
Miko Kortesalo

Safetum työnantajana

minna-rintoo kopio
minna-rintoo kopio

Safetum on kiinteistöjen pelastusturvallisuuden ja yritysten työturvallisuuden johtava asiantuntija Suomessa. Meille vain mitattava turvallisuus on todellista riskien havainnointiin perustuva turvallisuusindeksi kertoo asiakkaillemme ajantasaisen turvallisuuden tason. Jo yli 7000 pohjoismaista kiinteistöä ja yli 300 yritystä on luottanut meille pelastus- ja työturvallisuuden kokonaisvaltaisen hoitamisen.

Kasvamme vahvasti sekä Suomessa ja Pohjoismaissa ja etsimme jatkuvasti joukkoomme uusia osaajia. Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia asiantuntijatehtäviä jatkuvasti kehittyvällä ja yhteiskunnallisesti merkittävällä toimialalla. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingissä, mutta työtehtävät riskien ennakoinnin ja turvallisuushavainnoinnin parissa vievät asiantuntijamme ympäri Suomen.

Meitä on jo noin kolmisenkymmentä asiantuntijaa tekemässä töitä turvallisuuden puolesta. Liity joukkoon.