Avoimet työpaikat

Turvallisuusasiantuntija, 2 paikkaa

Safetum on vuonna 2012 perustettu valtakunnallinen, noin 30 henkilöä työllistävä, kiinteistöjen pelastusturvallisuuteen erikoistunut palveluyritys. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Oulussa, Tampereella ja Ylivieskassa.

Oletko vastavalmistunut, opintojaan päättävä tai jo muutaman vuoden työkokemusta kartuttanut pelastusturvallisuudesta kiinnostunut ammattilainen? Haemme kasvavaan joukkoomme nyt kahta (2) TURVALLISUUSASIANTUNTIJAA osaksi asiantuntijatiimiämme.

Päiväsi kuluvat pääasiassa asiakaskiinteistöissämme kiinteistöjen riskitarkastusten, pelastussuunnittelun ja mahdollisten muiden kiinteistöturvallisuuden asiantuntijatehtävien parissa. Annamme kattavan tehtäväkohtaisen perehdytyksen. Tukenasi työskentelee joukko osaavia asiantuntijoitamme ja työtäsi sujuvoittavat modernit työvälineet sekä digitaaliset ohjelmistot. Työ on liikkuvaa, joten sinulla tulee olla oma auto, henkilöauton ajokortti sekä mahdollisuus matkustaa toisinaan ympäri Suomen useamman päivän mittaisille työmatkoille.

Työssä menestyäksesi odotamme sinulta ammattikorkeakoulutasoisen opiskelutaustan lisäksi intohimoista suhtautumista turvallisuuden ylläpitoon, Can Do -asennetta, itseohjautuvuutta, joustavuutta, hyviä asiakaspalvelutaitoja, tarkkuutta ja täsmällisyyttä sekä hyviä tietoteknisiä valmiuksia.

Työtehtävän tyyppi on vakituinen ja aloituspäivä Helmikuussa 2020 tai sopimuksen mukaan. Työaika on arkipäivisin ja palkkaus kuukausipalkka, toivomme palkkatoiveen. Työpaikan sijainti on Helsinki ja haku päättyy 31.12.2019.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Itseohjautuva, järjestelmällinen ja tarkka työskentelyote

  • Kykyä ymmärtää rutiinien merkitys osana laatua ja asiakaspalvelua

  • Halu kehittää omaa osaamistaan

  • Can Do -asennetta; et pelkää tehdä töitä ja päätöksiä

  • Ratkaisukeskeinen ja palvelualtis asenne

  • Oma auto, ajokortti ja matkustusvalmius Suomessa

Miksi Safetum?

  • Pääset osaksi nuorekasta ja energistä tiimiämme

  • Tarjoamme kehittymisen ja etenemisen mahdollistavan urapolun nopeasti kasvavassa yrityksessämme

  • Meillä viihdytään pitkään! Panostamme aktiivisesti työntekijöiden jaksamiseen ja työhyvinvointiin

Kiinnostuitko? Hienoa! Lähetä työhakemus sekä yhteenveto tähänastisesta työurastasi otsikolla ”Turvallisuusasiantuntija” rekry@safetum.fi .

Huomioithan, että potentiaalisten hakijoiden kanssa saatetaan edetä jo hakuajalla, joten toimi heti! Lisätietoja voit pyytää palvelupäällikkö Minna Rintoolta 044 700 3855

undefined

Turvallisuusasiantuntija, 2 paikkaa

Haku 31.12.2019 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekry(a)safetum.fi
Lisätietoja:
Minna Rintoo

Safetum työnantajana

rekrytoimme
rekrytoimme

Safetum on kiinteistöjen pelastusturvallisuuden ja yritysten työturvallisuuden johtava asiantuntija Suomessa. Meille vain mitattava turvallisuus on todellista riskien havainnointiin perustuva turvallisuusindeksi kertoo asiakkaillemme ajantasaisen turvallisuuden tason. Jo yli 7000 pohjoismaista kiinteistöä ja yli 300 yritystä on luottanut meille pelastus- ja työturvallisuuden kokonaisvaltaisen hoitamisen.

Kasvamme vahvasti sekä Suomessa ja Pohjoismaissa ja etsimme jatkuvasti joukkoomme uusia osaajia. Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia asiantuntijatehtäviä jatkuvasti kehittyvällä ja yhteiskunnallisesti merkittävällä toimialalla. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingissä, mutta työtehtävät riskien ennakoinnin ja turvallisuushavainnoinnin parissa vievät asiantuntijamme ympäri Suomen.

Meitä on jo yli kolmisenkymmentä asiantuntijaa tekemässä töitä turvallisuuden puolesta. Liity joukkoon.